Comviq är sedan 2009 en svenskt mobiloperatör, ägt av Tele2.

Comviq
Digital guidelines

Bakgrund

Under 2018 kontaktade Comviq oss med en önskan att förbättra stringensen och anpassningen av deras digitala närvaro, i enlighet med deras djärva och starka identitet. Det var en spännande möjlighet för oss att samarbeta med Comviq och se till att deras digitala närvaro effektivt återspeglade deras grafiska identitet, skapad av Kurppa Hosk.

Utmaning

Det visuella uttrycket och upplevelsen i digitala sammanhang ska kommunicera varumärkesstrategin och säkerställa en konsekvent, kraftfull och inspirerande varumärkesupplevelse. Målet med projektet var att stärka Comviqs varumärkesutseende på webben och skapa en inspirerande och kraftfull digital upplevelse.

Lösning

Djärva former, levande färger och generös spacing riktar uppmärksamheten, identifierar komponenter, kommunicerar states och uttrycker varumärket. Sammanhängande hörnradier skapar ett enhetligt och mänskligt utseende och känsla. Vi använde Comviqs anpassade typsnitt för att uttrycka varumärke och presentera innehåll så tydligt och effektivt som möjligt. Textskalan innehåller en rad kontrasterande, återanvändbara textstilar för att stödja behoven på varje sida.

__wf_reserverad_ärva
__wf_reserverad_ärva
__wf_reserverad_ärva
Comviq Flamingo
Comviq Flamingo
Comviq flamingo
Comviq flamingo
Comviq flamingo

Fler projekt