Epidemic Sound
Soundtracks to the
world

Bakgrund

Epidemic Sound är en av de ledande royaltyfria musikleverantörerna i världen med uppdraget att stärka kreativitet. Med kontor i New York, Los Angeles, Hamburg, Amsterdam, Soul och Stockholm och över 550 anställda är de en verklig kraft inom musikbranschen.

Utmaning

Epidemic Sound erhöll sen tidigare en stark varumärkesidentitet, men saknade denna dentitet i rörelse. Därför kontaktade de oss.

Lösning

Vi byggde ett system och instruktionsmallar för innehållsskaparna i Epidemic Sounds nätverk. Ett koncept för logotypanimationen skapades också i samma vända.

Epidemic Sound Visuell identitet Case Hero

Epidemi
Ljud
Soundtracks to the world

__wf_reserverad_ärva

Bakgrund

Epidemic Sound är en av de ledande royaltyfria musikleverantörerna i världen med uppdraget att stärka kreativitet. Med kontor i New York, Los Angeles, Hamburg, Amsterdam, Soul och Stockholm och över 550 anställda är de ett verkligt kraftverk i musikbranschen.

Utmaning

Epidemic Sound behöll redan en stark varumärkesidentitet, men saknade nämnda varumärkesidentitet i rörelse. Det är därför de närmade sig oss.

Lösning

Vi byggde ett system och instruktionsmallar för innehållsskaparna i nätverket Epidemic Sounds. Ett koncept för logotypanimationen skapades också.

Systemet

Ett rörelsesystem skapat för
sociala medier.

För innehållsskapare

Instruktiva mallar skapade för innehållsskapare i Epidemic Sounds nätverk.

Epidemic Sound Visuell Identitetsfall bakom kulisserna

Spela

Lager

Hitta liknande

Lägg till

Utcheckning

Ladda ner

Fler projekt